Bekijk hieronder de informatie van Moneyou voor het afsluiten van een goedkope hypotheek.


Interessante Goedkope hypotheek Links
Bezoekers:


Moneyou

Lage rentetarieven en deskundige hypotheekadviseurs

07 september 2009 door Susan
Categorie: Moneyou Goedkope hypotheek ervaringen
Goedkope hypotheek review: Moneyou

Beoordeling Moneyou
Betrouwbaarheid:
Betrokkenheid:
Algemene ervaring:
Algemene opmerkingen Moneyou
Ook ik heb besloten om toch voor een koophuis te gaan in plaats van nog langer mijn geld weg te gooien met het huren van een huis. Mede vanwege de economische omstandigheden heb ik besloten dat dit het moment voor mij is om relatief goedkoop een woning te kopen die volledig doet aan mijn wensen. Omdat het een grote beslissing is in mijn leven vind ik het erg belangrijk dat je goed geadviseerd wordt. Ik heb hierom informatie ingewonnen bij verschillende hypotheekaanbieders onder andere bij MoneYou. Aangetrokken werd ik door de hypotheekrente tarieven die ze bieden waardoor mijn lasten in vergelijking met andere aanbieders lagers zouden uitvallen, kortom een goedkope hypotheek. Omdat bij een dergelijke beslissing niet alleen de prijs een doorslaggevende factor is, maar zeker ook het advies wat je erbij krijgt besloot ik nadat ik de offerte van MoneYou binnenhad telefonisch contact op te nemen. De hypotheekadviseur waar ik naar werd doorverbonden was erg geduldig en behulpzaam en heeft al mijn vragen die ik had over de offerte beantwoord tevens heeft hij me geadviseerd om een taxateur in te schakelen en een notaris in de hand te nemen. Door middel van het goede advies wat ik heb gekregen en het ‘goede’ gevoel wat ik kreeg bij de dienstverlening van MoneYou heb ik besloten om voor een hypotheek van MoneYou te gaan. Zoals ik in het begin al aangaf zijn mijn maandlasten zeker betaalbaar zeker in deze tijden en zijn ze lager dan ik had verwacht. Voor hetzelfde geld waar ik normaal een huis voor zou huren, heb ik nu mijn eigen huis en hou ik zelfs een klein gedeelte over. Wat ik op dit moment reserveer voor wanneer er bijvoorbeeld onderhoud aan het huis gepleegd moeten worden. Ik ben tevreden over de manier waarop MoneYou mij geholpen heeft en stel het erg op prijs dat wanneer ik nu met vragen zit ik gelijk geholpen wordt. Zo blijkt maar weer dat ze het niet alleen belangrijk vinden om een klant binnen te halen, maar deze te behouden evenzo.
Sterke punten Moneyou
Zoals ik hierboven beschreven is het sterke punt van MoneYou in de eerste plaats de scherpe rentetarieven die ze bieden in combinatie met de deskundige adviezen die worden gegeven een gouden combi waardoor ik nu profiteer van een hypotheek met lage maandlasten.

Zwakke punten Moneyou
Ik vind het wel jammer dat de dienstverlening alleen telefonisch verloopt en dat je niet langs kan komen op een kantoor. Maar goed dat doet niets af aan het feit dat ik zeer goed geholpen ben.Gerelateerde berichten:

Maximale hypotheek berekenen


Actuele Hypotheekrente


Triple A status rabobank wordt negatief
Kredietbeoordeler Standard & Poor's waarschuwt de Rabobank voor zijn Triple A status. Door het stijgende aantal faillissementen en de hoge werkloosheid kan de bank in moeilijkheden komen.
Rabobank gaat in 2010 klanten compenseren...
Ongeveer 100.000 klanten van de Rabobank die in de periode van 1996 tot en met 2000 een OpMaat hypotheek hebben afgesloten worden gecompeseerd. De Rabobank heeft hiervoor tussen de 50 en 75 miljoen euro gereserveerd.
NHG alleen nog verkrijgbaar voor...
Korte rentevaste periode is riskant
Te vaak hoge hypotheek aangeboden
Nog geen huisuitzetting voor gedupeerde...
Verlaag jaarlijks de hypotheekrenteaftrek
Banksparen in opmars
Veranderende tendens in hypotheekmarkt


Onlangs toegevoegd
Triple A status rabobank wordt negatief
Rabobank gaat in 2010 klanten...
NHG alleen nog verkrijgbaar voor...
Korte rentevaste periode is riskant
Te vaak hoge hypotheek aangeboden
Nog geen huisuitzetting voor gedupeerde...
Verlaag jaarlijks de...
Banksparen in opmars
Veranderende tendens in hypotheekmarkt
Lijfrente hypotheek

Navigatie

Beste bekeken nieuws
Korte rentevaste periode is riskant
Triple A status rabobank wordt negatief
Afschaffing hypotheekrenteaftrek voor dure...
Verlaag jaarlijks de hypotheekrenteaftrek
NHG alleen nog verkrijgbaar voor...