Bekijk hieronder de informatie van Argenta voor het afsluiten van een goedkope hypotheek.


Interessante Goedkope hypotheek Links
Bezoekers:


Argenta

Goedkope hypotheek niet voor alle klanten

07 september 2009 door Bert
Categorie: Argenta Goedkope hypotheek ervaringen
Goedkope hypotheek review: Argenta

Beoordeling Argenta
Betrouwbaarheid:
Betrokkenheid:
Algemene ervaring:
Algemene opmerkingen Argenta
Ik heb verschillende bankzaken lopen via Argenta en toen ik besloot om een huis te kopen, wilde ik hier ook graag mijn hypotheek afsluiten. Dit omdat ik wist dat ze in vergelijking met de concurrent zeer goedkope rentetarieven hebben. In het begin waren ze allemaal zeer behulpzaam en werd ik zeer deskundig te woord gestaan. Echter toen bleek dat ik niet in vast dienstverband werkte, maar als freelancer werden ze al wat minder behulpzaam. En moest ik voordat ze verder gingen met de aanvraag een hele handel aan papierwerk inleveren zodat ze konden zien dat ik iedere maand een soort van vaste inkomstenstroom heb. Ik ben hiermee ingestemd omdat ik begrijp dat ze meer risico lopen dan wanneer ik in vast dienstverband zou werken. Na een week contact opgenomen omdat ik nog niets vernomen had. Nadat ik door verschillende medewerkers te woord was gestaan, bleek dat mijn papierhandel al wel was gecontroleerd maar dat deze eerst nog moesten goedgekeurd door iemand van hogerhand. Zeer irritant dat het zo lang in beslag nam want ik stond wel op het punt om een huis te kopen,maar goed… Na een week wachten weer zelf contact opgenomen en toen kwam ik erachter dat er voor de derde keer iemand ging kijken naar de ingestuurde stukken ben ik zo kwaad geworden en gezegd dat het voor mij op deze manier niet meer hoefde en dat ze ‘mijn papierhandel’ per direct konden terugsturen. Ik heb dus geen hypotheek via Argenta afgesloten dit omdat ze mij als freelancer als een stuk stront hebben behandeld en mij nergens tegemoet zijn gekomen. Ze kunnen dan wel goedkope hypotheken aanbieden, als freelancer heb je er niets aan. Wellicht dat ze er voortaan een uitzondering onder kunnen zitten ‘met uitzondering van freelancers’ want dan is dat ook weer gelijk duidelijk en scheelt het een hoop tijd en frustratie.
Sterke punten Argenta
De rentetarieven zijn zeer laag hierdoor kun je als je in vast dienstverband werkt tenminste profiteren van lage maandlasten en dus een goedkope hypotheek.

Zwakke punten Argenta
Ze zeer moeilijk doen wanneer blijkt dat je geen 'vast' contract hebt en het dan tig personen gecontroleerd moet worden alsof ik ook niet gewoon mijn geld verdien. Ze zitten overduidelijk niet op freelancers met een vaste opdrachtgever te wachten..Gerelateerde berichten:

Maximale hypotheek berekenen


Actuele Hypotheekrente


Triple A status rabobank wordt negatief
Kredietbeoordeler Standard & Poor's waarschuwt de Rabobank voor zijn Triple A status. Door het stijgende aantal faillissementen en de hoge werkloosheid kan de bank in moeilijkheden komen.
Rabobank gaat in 2010 klanten compenseren...
Ongeveer 100.000 klanten van de Rabobank die in de periode van 1996 tot en met 2000 een OpMaat hypotheek hebben afgesloten worden gecompeseerd. De Rabobank heeft hiervoor tussen de 50 en 75 miljoen euro gereserveerd.
NHG alleen nog verkrijgbaar voor...
Korte rentevaste periode is riskant
Te vaak hoge hypotheek aangeboden
Nog geen huisuitzetting voor gedupeerde...
Verlaag jaarlijks de hypotheekrenteaftrek
Banksparen in opmars
Veranderende tendens in hypotheekmarkt


Onlangs toegevoegd
Triple A status rabobank wordt negatief
Rabobank gaat in 2010 klanten...
NHG alleen nog verkrijgbaar voor...
Korte rentevaste periode is riskant
Te vaak hoge hypotheek aangeboden
Nog geen huisuitzetting voor gedupeerde...
Verlaag jaarlijks de...
Banksparen in opmars
Veranderende tendens in hypotheekmarkt
Lijfrente hypotheek

Navigatie

Beste bekeken nieuws
Korte rentevaste periode is riskant
Triple A status rabobank wordt negatief
Afschaffing hypotheekrenteaftrek voor dure...
Verlaag jaarlijks de hypotheekrenteaftrek
NHG alleen nog verkrijgbaar voor...